Camperbeurs Hardenberg

Gezellige drukte op de camperbeurs in Hardenberg.

Poeh, zoveel drukte hadden we niet verwacht! Eind september/begin oktober stonden wij, Stefan, Ruud en Anne van Surventure Camperbouw, op de camperbeurs in Hardenberg. Altijd spannend natuurlijk, zo’n beurs. Zeker voor een eerste keer. Want ondanks dat al onze klanten en overige bezoekers over het algemeen dolenthousiast zijn over de Surventure campers, weet je natuurlijk nooit zeker of het wel goed aanslaat bij ‘het grotere publiek’.

Dat deze twijfel helemaal nergens voor nodig was, merkten we al snel. Vrijdag, de eerste dag van de driedaagse beurs, stormden de eerste bezoekers om 10 uur binnen. Al gauw stond onze demo-bus vol met nieuwsgierige camperaars. Een aantal daarvan bleef wat langer plakken voor een gedetailleerde beschrijving van de Surventure Bright demo, die ook te koop stond tijdens de beurs. Een stel wilde de bus misschien wel kopen, maar ging er nog een nachtje over slapen.

De volgende dag verliep idem dito. De uren vlogen om, er was nauwelijks tijd voor een broodje kaas tussendoor. Het was fantastisch om te zien dat sommige mensen later op de dag terugkwamen voor het mooiste compliment dat je als camperbouwer kunt krijgen: dat onze bus toch wel de allermooiste van de hele beurs was. Als kers op de taart belde ook het geïnteresseerde stel terug: de koop ging door! Hartstikke mooi, en nu moesten we extra voorzichtig zijn met de bus op de beurs.

Zondag, de laatste dag van de beurs, begon iets rustiger. Toch werd deze dag ook een succes. Het demonstratiefilmpje op de tv naast de bus werd goed bekeken en ondanks dat de bus verkocht was, bleef onze niet-alledaagse indeling van de bus bezoekers trekken. Al met al kijken wij terug op een zeer geslaagde beurs. Op naar de volgende!