Mogelijkheden

Bij Surventure wordt met passie gewerkt aan prachtige buscampers, geheel naar wens van de klant. Door het persoonlijke contact met onze klanten kan er worden meegedacht naar een op maat gemaakte oplossing.

Er wordt uitsluitend gedacht in mogelijkheden, dus ook bij specifieke vragen over bijvoorbeeld het beveiligen van uw buscamper, hulp bij inbouw, het repareren van onderdelen of het realiseren van een mobiele werkplek of hobbybus, kunnen wij u helpen.

Camperinterieurs

De primaire bezigheid van Surventure is natuurlijk het realiseren van complete camperinterieurs. Van alle gemakken voorzien, om u voluit te laten genieten van uw kostbare vrije tijd. De Surventure-buscampers geven een gevoel van vrijheid, met de inrichting en details die u belangrijk vindt. Voor ieder budget wat wils.

Mobiele werkplek

Surventure kan ook creatieve oplossingen bieden voor uw mobiele werkplek. Voor vertegenwoordigers kan een buscamper bijvoorbeeld de ideale mogelijkheid zijn om (potentiële) klanten op locatie te ontvangen. Denk daarnaast bijvoorbeeld aan het creëren van een foodtruck, kapperslocatie of reclamebus. Maar ook voor de reislustige werkenden onder ons is het dé oplossing om te werken op een droomlocatie. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Hobbybus

Wij dragen graag bij aan het comfortabeler uitoefenen van uw hobby of sport. Zeker als deze hobby of sport professionele vormen aanneemt. Voor een band die elke avond on the road is, kunnen wij een fijne tourbus creëren. Maar ook professionele surfers, motorcrossers en andere sporters hebben -naast ruimte voor hun attributen- vaak behoefte aan een eigen plekje, dat wij voor hen kunnen realiseren.

Reparatie en aanpassingen

Heeft u al een fijne (bus)camper, maar is er iets defect? Zoekt u bijvoorbeeld nieuwe, op maat gemaakte matrassen of is de bekleding versleten? Of ontbreekt er iets in uw camper dat u wel graag zou willen? Ook voor reparaties en eventuele aanpassingen van uw bestaande camperinterieur kunt u bij Surventure aankloppen. Wij kunnen u vervolgens helpen om weer helemaal tevreden op pad te gaan.

Beveiliging

Uw droomcamper is helaas een uiterst gewilde vangst voor dieven. Surventure biedt u daarom de mogelijkheid om BearLock® in te laten bouwen. BearLock® is een mechanisch beveiligingsysteem voor uw camper, een volledig geïntegreerd autoslot als diefstalpreventie. Eenmaal ingebouwd is het slot niet te kraken zonder de auto ernstig te beschadigen. Hierdoor wordt diefstal vrijwel onmogelijk en zullen veel dieven al bij voorhand afhaken. (Zie bearlock.nl)