Modellen

Surventure heeft momenteel drie buscampermodellen. Onze modellen kunnen uitgevoerd worden in nieuw en jong gebruikte bestelwagens.

Surventure FamilyVan is voorzien van vijf zitplaatsen. Hierdoor uitermate geschikt voor gezinnen. Een zeer ruime achterkeuken, driepersoons zit/slaapbank en de optie voor een slaaphefdak, dat mogelijkheid geeft tot twee extra volwaardige slaapplaatsen. Geschikt voor de Mercedes Sprinter L2H2.

Surventure Bright is een echte uitblinker in licht en ruimte. De tweepersoons buscamper heeft een riante achterzit die omgebouwd kan worden tot breed lengtebed van 200 x 177. Zet de achterdeuren open geniet vanuit je bed van al het moois dat de natuur te bieden heeft! Geschikt voor de Mercedes Sprinter H2L2.
Nieuw Surventure Bright is nu ook leverbaar met toiletruimte.

Surventure Motion heeft het comfort van een vast bed, zonder in te hoeven leveren op bergruimte. Lekker slapen op een kwaliteitsmatras, zonder 'klem' te liggen tussen de zijwanden van de buscamper. Dát is het voordeel van het lengtebed van 200x150 cm. Geschikt voor de Mercedes Sprinter L2H2.

Te Koop Surventure FamilyVan

Te Koop Zeer luxe Mercedes-Benz Sprinter AUTOMAAT De ultieme buscamper voor globetrotters die compact willen reizen (<6 meter!), maar niet willen inleveren op ruimtelijkheid en luxe. Zowel geschikt voor avontuurlijke stellen als gezinnen.
Bekijk dit model

Surventure Bright

De Surventure Bright straalt helderheid uit! Heerlijk licht door de vele ramen, maar ook zeer ruim, door het verruilen van toiletruimte voor toiletlade. Hetzelfde gemak, meer leefruimte. Nieuw Surventure Bright is nu ook leverbaar met toiletruimte.
Bekijk dit model

Surventure FamilyVan

De Surventure FamilyVan heeft maar liefst vijf zitplaatsen. Heerlijk licht door de vele ramen, maar ook zeer ruim, door het verruilen van toiletruimte voor toiletlade, met een ruime achterkeuken.
Bekijk dit model

Surventure Motion

In het model Surventure Motion geniet je van het comfort van een vast bed, zonder daarbij te hoeven inleveren aan leefruimte. Dat komt door het schuifprincipe, waardoor er (in uitgeschoven staat) een lengtebed wordt gecreëerd van 200x150 cm. Klem liggen tussen de zijwanden of over elkaar heen klimmen om uit bed te komen is dus verleden tijd! Interieur prijs op aanvraag.
Bekijk dit model

Maatwerk Camperbouw

Door de expertise van Surventure is de luxe buscamper waar u altijd al van heeft gedroomd dichterbij dan u denkt! Met als basis de betrouwbare en krachtige Mercedes Sprinter is (bijna) alles mogelijk. Surventure denkt graag met u mee om uw wensen te realiseren.
Bekijk dit model