Projecten

Een buscamper geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt, mét het comfort dat u wenst. Surventure heeft als jong bedrijf een aantal buscampers in het portfolio. Heeft u echter iets voor ogen dat hier niet tussen staat? Neem dan gerust contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen.

Te Koop Surventure Bright Askja

Te Koop Mercedes Sprinter Automaat buscamper Bright 52.000km!

Deze zomervakantie nog op stap met uw eigen luxe buscamper? Dat kan! Surventure Camperbouw biedt deze prachtige Mercedes Sprinter buscamper aan met hagelnieuw interieur. € 67.995,-

Bekijk dit project

Surventure Vito

Klein maar fijn. Naast zijn grote broer Sprinter Bright, hebben we nu ook de prachtige Vito Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het interieur.

Bekijk dit project

Surventure Bright Besseggen Verkocht

Deze luxe uitgevoerde Mercedes Sprinter L2H2 buscamper is van alle gemakken voorzien. De klant wenste te allen tijde op pad te kunnen gaan; dus ook wanneer het kwik -15 ºC aangeeft. Door volledige isolatie, een standkachel en boiler kan de klant dan ook gerust op weg. Verkocht.

Bekijk dit project

Surventure Motion Kneiff

De sportieve Volkswagen Crafter L2H2 buscamper is een echte krachtpatser. De klant zocht een buscamper die met gemak een paardentrailer trekt, maar natuurlijk ook om lekker mee op vakantie te gaan! Het gemak van een groot vast bed wordt vergezeld door een fijne garageruimte zónder afscheid te hoeven nemen van de handige bovenkasten.

Bekijk dit project

Surventure Bright Fóia

Onze Bright Fóia blinkt uit door zijn frisse, moderne interieur en oog voor detail. Zo zitten er in de (fabrieks)achterramen handgemaakte gordijnen verwerkt en zijn deuren en plafond strak afgewerkt met kunstleder. Turkoois voert de boventoon, wat deze Mercedes Sprinter een vrolijke uitstraling geeft.

Bekijk dit project

Surventure Caddy Cool

Deze stoere Caddy toert binnenkort de Franse kust langs opzoek naar unieke locaties. Compact, maar toch veelzijdig als een Zwitsers zakmes. Onder de voorstoelen bevinden zich een tweede accu en een op een maat gemaakte watertank. Verder bevat de Caddy een garage voor twee vouwfietsen, meerdere elektra- en lichtpunten, voldoende opbergvakken en een krachtige buitendouche.

Bekijk dit project