Projecten

Een buscamper geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt, mét het comfort dat u wenst. Surventure heeft een aantal buscampers in het portfolio. Heeft u echter iets voor ogen dat hier niet tussen staat? Neem dan gerust contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen.

Surventure Bright Verkocht

Mercedes Sprinter 317 (170 pk) Automaat Surventure Bright Demo

Dit jaar nog op stap met uw eigen luxe buscamper? Dat kan! Surventure biedt deze prachtige Mercedes Sprinter buscamper aan met hagelnieuw interieur. Verkocht.

Bekijk dit project

FamilyVan XL

De Surventure FamilyVan XL heeft maar liefst vijf zitplaatsen. Heerlijk licht door de vele ramen, maar ook zeer ruim, door het verruilen van toiletruimte voor toiletlade, met een ruime achterkeuken. Met een ruime garage en op de garage een bed voor de kinderen.

Bekijk dit project

Surventure Bright Camino

Deze stoere Mercedes Sprinter 316 met automaat kwam bijna nieuw onze werkplaats in rijden. De bus is uitgerust met veel luxe opties van Mercedes! Met een 165 pk sterke automaat, klaar voor veel vakantie avontuur.

Bekijk dit project

Surventure Adventure Vito

Een echte eyecatcher is deze kleurrijke Mercedes Vito. Naar wens en op maat gemaakt voor een sportieve dame. De sportfietsen gaan mee op de trekhaak en de fietsspullen vinden hun plek in de grote uittreklade via de achterdeuren. De buitenkant is ontworpen en voorzien van een matte wrap door de getalenteerde Jeroen van de Wier.

Bekijk dit project

Surventure Special Logan

Wauw wat een bakbeest!! Uitgerust met een dikke V6 190pk automaat, elektrische schuifdeur, dieselkookplaat, warmwater boiler, dieselkachel, klapbedden en een Richlite aanrecht en tafelblad.

Bekijk dit project

Verkocht Surventure Bright Askja

Verkocht Mercedes Sprinter Automaat buscamper Bright 56.000km!

Dit jaar nog op stap met uw eigen luxe buscamper? Dat kan! Surventure Camperbouw biedt deze prachtige Mercedes Sprinter buscamper aan met hagelnieuw interieur.

Bekijk dit project

Surventure Van Vito

Mercedes Vito Automaat buscamper

Dit jaar nog op stap met uw eigen luxe buscamper? Dat kan! Surventure Camperbouw biedt deze prachtige Mercedes Vito buscamper aan met hagelnieuw interieur. Verkocht

Bekijk dit project

Surventure Bright Besseggen Verkocht

Deze luxe uitgevoerde Mercedes Sprinter L2H2 buscamper is van alle gemakken voorzien. De klant wenste te allen tijde op pad te kunnen gaan; dus ook wanneer het kwik -15 ºC aangeeft. Door volledige isolatie, een standkachel en boiler kan de klant dan ook gerust op weg. Verkocht.

Bekijk dit project

Surventure Motion Kneiff

De sportieve Volkswagen Crafter L2H2 buscamper is een echte krachtpatser. De klant zocht een buscamper die met gemak een paardentrailer trekt, maar natuurlijk ook om lekker mee op vakantie te gaan! Het gemak van een groot vast bed wordt vergezeld door een fijne garageruimte zónder afscheid te hoeven nemen van de handige bovenkasten.

Bekijk dit project

Surventure Bright Fóia

Onze Bright Fóia blinkt uit door zijn frisse, moderne interieur en oog voor detail. Zo zitten er in de (fabrieks)achterramen handgemaakte gordijnen verwerkt en zijn deuren en plafond strak afgewerkt met kunstleder. Turkoois voert de boventoon, wat deze Mercedes Sprinter een vrolijke uitstraling geeft.

Bekijk dit project

Surventure Caddy Cool

Deze stoere Caddy toert binnenkort de Franse kust langs opzoek naar unieke locaties. Compact, maar toch veelzijdig als een Zwitsers zakmes. Onder de voorstoelen bevinden zich een tweede accu en een op een maat gemaakte watertank. Verder bevat de Caddy een garage voor twee vouwfietsen, meerdere elektra- en lichtpunten, voldoende opbergvakken en een krachtige buitendouche.

Bekijk dit project