Over ons

Surventure maakt uw ideale buscamper op maat. Het jonge, dynamische bedrijf is te herkennen door de kennis, liefde voor kamperen en gedrevenheid die samen zorgen voor het leveren van de hoogste kwaliteit.

Het team bestaat momenteel uit vader en zoon Antonisse, die samen vol enthousiasme en zorgvuldigheid werken met als eindresultaat een prachtige buscamper en een tevreden klant.

Stefan Antonisse

Al op jonge leeftijd werd oprichter en camperbouwer Stefan aangestoken met de ‘kampeerkoorts’ van zijn ouders. Hobbymatig bouwde hij met zijn vader camperbusjes, wat zulke mooie resultaten opleverde, dat zijn hobby inmiddels is uitgegroeid tot een passievolle onderneming: Surventure. Door zijn ruime ervaring met kamperen en buitensport, weet Stefan als geen ander wat handige en creatieve oplossingen zijn binnen de compacte ruimte van een buscamper.

Ruud Antonisse

Aansteker van de familiaire kampeerkoorts is Ruud, de man achter de tekentafel. Jarenlang toerde hij met vrouw en kinderen door Scandinavië. Eerst met tent, later met (zelfbouw) buscampers. Met een achtergrond als constructeur in de jachtbouw is Ruud dé persoon voor een tot op de millimeter doordachte camperinbouw. Naast het aanleveren van de gedetailleerde tekeningen, is hij Stefan’s rechterhand bij de technische en elektronische taken.