Surventure Adventure Vito

Surventure Adventure Vito

Wauw, wat is deze Vito gaaf geworden, van binnen en van buiten een lust voor het oog! De wens van de klant was een ruimtelijke, one-of-a-kind camper met voldoende ruimte om fietsspullen op te bergen. Nou, dat is goed gelukt! De buitenkant van de Vito is voorzien van supermooie matte wrap, ontworpen door Jeroen van de Wier.

De Surventure Adventure Vito is onze meest compacte Mercedes buscamper, speciaal voor de Mercedes-Benz Vito L2H1. De langsbank geeft het interieur een huiselijk gevoel.

Deze Surventure Adventure wordt uitgerust met een luxe interieur. De handige zit/slaapbank schuift ‘s avonds binnen no-time uit tot heerlijk bed. Daarnaast heeft de Surventure Adventure een hefdak met tweepersoonsbed, en een groot keukenblok met compressor koelkastlade, driepits gastel met wasbak. De bank ook nog voorzien van een XL uittrekbare lade.

Surventure Adventure ideas

  • Hefdak met bed
  • Uittrekbaar toilet
  • Zit/slaapbank
  • Ruime keuken
  • Strak design
  • Isolatie
  • Bijrijdersstoel draaibaar
  • Ledverlichting met dimmer

Camperinterieur Surventure Adventure

Slaaphefdak met bed, afmetingen bed L 196cm / B 118cm, zit/slaapbank (langsbank), opbergvakken met deksel onder de bank, afmetingen bank L 195cm / B 60cm, afmetingen bed L 195cm / B 120cm, keukenblok: driepits gasstel incl. wasbak, kraan, één besteklade, opbergvakken met deur, gaskast geschikt voor grote fles met ontluchtingsrooster in de bodem, 16L schoonwater jerrycan, opbergkast achter bestuurderstoel met uittrekbare tafel, met daaronder vak voor draagbaar toilet (ook uittrekbaar), verduistering/ gordijnen cabine en camperinterieur, draaiplateau bijrijdersstoel, isolatiepakket (wanden, achterdeuren, schuifdeur en vloer), standkachel, zonnepaneel, schuifraam en kleurrijke wrap, elektrapakket: accu 90ah, accu-beschermer, zekeringbox, ledverlichting (2x zwanenhals cabine, 6 spotjes met dimmer) 2x12v aansluitingen, 230V net-aansluiting, aardlekschakelaar, acculader, 2x contactdoos 230V.