Surventure Bright Camino

Deze stoere Mercedes Sprinter 316 met automaat kwam bijna nieuw onze werkplaats in rijden. De bus is uitgerust met nagenoeg alle luxe opties van Mercedes! Een 165 pk sterke automaat, versterkte vering en schokbrekers, 10 inch MBUX audiosysteem, draai stoelen.

De Sprinter is voorzien van ons Bright interieur. Er is gekozen voor een licht eiken interieur afgewerkt met Ritch Lite aanrecht en tafelblad. De wanden en plafond zijn bekleed met hoogwaardig kunstleer.

Verder is de camper voorzien van: afzuigkap, standkachel op diesel, grote 220 Ah accu, 10 liter elektra boiler op 12v en 230v met remote, buitendouche met warmwater, ledverlichting met touch dimmer, volledige isolatie, gordijn achter de voorstoelen, muskietengaas bij de zijdeur, extra 230v contactdozen, vaste watertanks, 80L compressor koelkast, 230v walaansluiting strak weg gewerkt in de gril. Boven op het dak bevindt zich het 150 watt ultradun zonnepaneel, electrische luifel en de afvoer van de afzuigkap, deze is keurig gespoten in carrosserie kleur. Vijf seits 7 camperramen.